torsdag 24 februari 2011

Jennifer Anistons hår

Jennifer Aniston är korthårig! Och superblond!
Det korta håret verkligen klär henne men färgen är lite för ljus, och ser nästan ojämn ut? Hemma slingor någon?

Halle Berry

Halle Berry lägger alla sina problem åt sidan och går på 13th Annual Costume Designers Guild Awards i LA.
Vilken klänning! Halle vet verkligen hur man gör entre..

Irina Sheik

Irina Sheik är som vanligt dö het. Finns inget mer att tillägga..

tisdag 22 februari 2011

Diane Kruger

Länge sen man såg en bild på Diane Kruger.. Har alltid tyckt hon är vacker på något konstigt sätt, lite som tagen ur en gammal film.. Här på en premiär i en väldigt vågad klänning! Dock så funkar den på henne..

Rihannas bröst

Såg Rihannas och Kanye West video all of the lights, igår.. Rihanna är så het i den!! Ser ut som att hon har opererat brösten?

måndag 21 februari 2011

Lady Gagas diet

Lady Gaga berättade nyligen i en intervju att hon går på en speciell diet.. nämligen the drunk diet (!?)
Den går ut på att hon dricker hela tiden och tränar bakis.. om jag förstått rätt. Så här säger hon;
"I am on the drunk diet, I live my life as I want to, creatively. I like to drink whiskey and stuff while I am working. But the deal is I've got to work out every day, and I work out hung over if I am hung over. And it's about the cross-training and keeping yourself inspired. I have to say, I do a ton of yoga"
Inte nog med att hon går på drunk diet, hon är ett Yoga fan!? Jag tror inte yoga och alkohol går så bra ihop.. balans?

Lindsay Lohan comeback

Fan Lindsay Lohan börjar se normal ut igen! Eller.. här är hon med i någon tidning, de kan ju va så att hon tände en joint och bytte om till sina trash trasor direkt efter plåtningen XD
Hur kunde det gå så fel för henne!?

Halle Berry sopeopera

Halle Berrys familje drama fortsätter.. inte nog med att hon är osams med lilla Nalahs pappa, nu har hennes halv syster Renee kommit fram och berättat att Halle sagt upp kontakten med alla familje medelemmarna förutom hennes mamman.. Hon ska även ha sagt att hon inte vill att hennes dotter kallas "black" (!)
Halle verkar va en väldigt bitter kvinna känns det som..

lördag 19 februari 2011

Eva Longoria är, hur lång?

Beyonce passade på o ta kort med alla kändisar på Grammy galan, här med Eva Longoria. Kolla vad kort Eva Longoria är!!!? Ser ju ut som en dvärg... Beyonce är ju inte så lång heller..

Grammys!

Snyggaste paret på the grammys! Beyonce och Gwyneth Paltrow! De kom tillsammans och såg helt fantastiska ut! Lite otippat par men men..

Kim Kardashian&Paris Hilton vänner igen?

Det ryktas om att Paris Hilton och Kim Kardashian har blivit sams.. Fejden mellan dem har pågått ett långt tag och Paris ville inte bråka mer så hon gick fram till Kim på en Grammy efterfest och bad om ursäkt. Kim accepterade ursäkten och snart får vi väll se dessa två divor festa ihop igen;) kul.

fredag 18 februari 2011

Britney Spears ny video!


Britneys nya video känns väldigt "Britney".. underhållande.. helt OK om man bortser från all produkt placering!

Rachel Bilson

Rachel Bilson är som alltid snyggt vardagsklädd.. Vad hon än tar på sig så ser det skit bra ut, fler kändisar borde ta efter henne istället för att klä sig som trash.. eh.

torsdag 17 februari 2011

Blake Lively

No words. Älskar älsakr det! Blake Lively kombinerar blåklänning med lila skor och resultatet är perfection!
Här på ELLE Style Awards 2011. Frisyren är jag dock lite skeptisk till, det ser alltid ut som hon har en hjälm på huvet.. är det bara jag som tycker att det är något off med färgen?

Irina Sheik

Irina Shayk, Armani modellen eller kanske mer känd som en utav Ronaldos flickvänner.. Ser hur som helst helt galet bra ut här på väg till en tillställning. Vill ha pälsen!!

onsdag 16 februari 2011

Kate Moss nya hår

Kate Moss blandar nytta med nöje och passar på att ta med sig sin familj på semester samtidigt som hon plåtar.. Nice! Vet inte riktigt vad jag tycker om hennes nya hårfärg? Ser lite trashigt ut.. men o andra sidan är det ju Kate Moss, det mesta funkar på henne;)

tisdag 15 februari 2011

Kim Kardashian

Kim Kardashian såg galet snygg ut som vanligt på alla hjärtans dag här. Det ryktas att hon inte spenderade kvällen själv utan med sin förredetta bodyguard! Så Whitney Huston i The body Guard ;)
De såg riktigt söta ut ihop efter att ha spenderat natten på Kims hotell rum, i tredje avsnittet av  "Kourtney and Kim takes New York"
Like!

Eva Longoria

Här är Desperate housewifes stjärnan Eva Longoria ute och shoppar loss. We like! Bra att hon ser ut att ha det kul efter skilsmässan.. Och dö snygg stil som vanligt!

Jessica Alba fullträff

Det är sällan Jessica Alba misslyckas med en outfit(eller ska jag säga hennes stylister) men det här var verkligen over the top! Älskar färgerna, uringningen och halsbandet.. Det är så vår-11 :)

Mila Kunis

Mila Kunis är alltid vardags chic. Vill också ha sol nu så man kan strosa runt i kavaj och shorts ;)

måndag 14 februari 2011

Katy Perry, hiss eller diss?

Oh blir helt tårögd. En så vacker klänning.. varför har hon matchat den med ett stripit, svart hår a la Mortisha från the Adams Family och blek hy??? Den makeup/hår artisten borde få sparken. dirket.

Miley Cyrus

Har trash stilen blivit en trend i LA? Förra veckan avslutades med "veckans trash" och denna verkar börja så.. Vad har Miley Cyrus på sig och varför??

söndag 13 februari 2011

Veckans trash, Taylor Momsen

Har inget mer än TRASH att säga om Gossip Girl stjärnan här.. eller jo, anlita en stylist om du själv inte har någon smak.

torsdag 10 februari 2011

Ashlee Simpson skiljer sig

Ashlee Simpson och Pete Wentz skiljer sig. Ashlee lämnade in ansökan om skiljsmässa och som anledning angav hon oöverkomliga skillnader? Paret har en 2 årig son tillsammans och vill ha delad vårdnad om honom.. Vad är det här, känns som att alla nyheter idag blir dåliga.. :(

Problem för Katy Perry & Russel Brand

Det ryktas om att det redan är problem i paradiset.. Katy och Russel har bara varit gifta i någon månad men ändå berättar en källa att Katy nu vill att paret ska gå i parterapi.
Inte för att verka taskig men det är ganska uppenbart att deras äktenskap inte kommer att hålla. Han som förredetta sex missbrukare och hon som är så ung och har en lysande karriär.. För att inte tala om att de kände varandra ett väldigt kort tag innan bröloppet.. väldigt Hollywood;)

onsdag 9 februari 2011

Kate Moss nya hem

Detta blir Kate Moss och Janie Hince nya lya som lär ha kostat dem £7,959,000 !
Nya grannar sägs bli Jude Law och Sienna Miller, Geri Halliwell, George Michael... Inte illa :)

Jennifer Aniston

Här är Jennifer Aniston på någon tillställning och det slog mig när jag tittade på kortet att hon ser exakt likadan ut som hon gjorde för några år sen! Håret, sminket och hyn framför allt.. Aniston verkar inte åldras eller har jag fel?

Katy Perry

Blev positivt överraskad igår när jag såg att Katy Perry var med i serien How I Met Your Mother! Hon spelade Zoes blåsta kusin.. väldigt bra måste jag säga;) Tycker nästan att hon är snyggare när man ser henne i serien än på många bilder..

måndag 7 februari 2011

Kate Moss planerar brölopp

Kate Moss och Jamie Hince har förlovat sig och planerar nu att gifta sig i sommar! Congrats!! De är väldigt stiliga ihop och han verkar få henne att hålla sig lugn och borta från knarket..
Kate ser riktigt lycklig ut! I like:)

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is back. Jennifer är en utav de få kändisar som inte gick ner alla sina baby kilo på en vecka typ. Men nu är hon verkligen i form! Kolla bara benen, vilka muskler..

lördag 5 februari 2011

Gisele lagen?

Gisele Bundchen kommer då och då med ganska roliga kommentarer. Efter uttalandet om att solkräm är "gift" och att hon alldrig skulle smörja in sig, kommer hon med att det borde finnas en lag som säger att alla mammor MÅSTE amma sina barn.. ok, vad händer med de som inte kan?

torsdag 3 februari 2011

Justin otrogen

Rykten säger att Justin Timerlake har varit otrogen, igen! Denna gång med Mila Kunis som han spelade in filmen Friends with benefits med.. Flera ögonvittnen säger att de under inspelningen bara hade ögon för varandra och att de var väldigt närgångna under premiären.. Stackars Jessica Biel som måste stå ut med alla dessa rykten, är han verkligen otrogen?

Halle Berry ger sig inte

Halle Berry ger sig inte. Skådespelerskan vill ha ensam vårdnad om parets dotter Nylah och tar till med riktigt fula metoder för att lyckas.. Nyligen påstod hon att Gabriel(pappan) var rasist!? Hur skulle det gått till då han varit med henne i flera månader?
Hon ska även ha ringt och lämnat riktigt otrevliga meddelanden på hans invoice efter att få hört att han avr på basketmatch med Kim Kardashian..
 Hans vän berättar;
“She left a crazy message on Gabe’s cell just after some pictures came out of him at a Lakers game with a girl last year.
“She is mega, mega p***ed in the message, calling him, and the girl, all kinds of names – it’s certainly something Halle wouldn’t want heard. Gabriel played it to me at the time, and said: ‘see what I have to deal with?!’
“I really felt for the guy – I mean, he hadn’t done anything wrong….just gone on a date!

Crazy!

onsdag 2 februari 2011

Its all about Kim

Oj vad schokad jag blev när jag hittade den här bilden på Kim Kardashian, naken för W Magazine.
Trodde inte hon skulle ställa upp på naken bilder igen efter PlayBoy.. som hon sa att hon ångrade.
Bilderna i tidningen är mycket mer "nakna", där syns allt! Måste säga att hon har en as fin kropp men det är lite osmakliga bilder där man ser allt.. känns inte fashion direkt som hon påstår att det är!

tisdag 1 februari 2011

Victorias Secret angel

Nu till något betydligt snyggare och mer classy (än Lindsay Lohan), här är Victorias Secret angeln Marissa Miller ute i LA. Tummen upp för modellen som på ett snyggt och avslappnat sätt kombinerar den fina partyklänningen med skinnjacka och skinnväska.. Nice!

Lindsay Lohan har gått upp i vikt!

Här är en bild på Lindsay Lohan i någon skidort.. Jag vet inte vart jag ska börja, ett, see-trough tröja?? för liten jacka?? och cowboy boots, när man är på skidsemester!? Det kanske är jag som har missat trenden..

Ser ut som att hon har gått upp i vikt också? Undrar hur hennes hud där bak ser ut efter allt jojobantande...